A CERT Tanúsító Zrt. megszerezte a megújult minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítására vonatkozó akkreditációját

A CERT Tanúsító Zrt. számára kiemelten fontos, hogy tanúsítási tevékenységét a legmagasabb szintű követelménynek is megfelelve, szakmai alázattal és igényességgel végezze. Az akkreditált státusz minden, tanúsítási tevékenységet végző szervezet számára nagy jelentőségű, hiszen ez annak hivatalos elismerése, hogy a szervezet és az alkalmazásában álló személyek alkalmasak a tanúsítási szolgáltatás teljes körű és nemzetközileg is elfogadott módon történő végzésére.

A CERT Tanúsító Zrt. büszke rá, hogy egyike lehet annak 15 szervezetnek, amelyek ma Magyarországon akkreditált tevékenységet folytathatnak, minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása területén.

Szervezetünk 2017 áprilisában kezdte meg az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványokra történő, Nemzeti Akkreditáló Hatóság által felügyelt akkreditációs eljárást, amelynek eredményeként 2017. augusztus 24.-étől 5 évre nyertük el a jogosultságot a megújult szabványok akkreditált tanúsítására.

Az akkreditációs eljárásban résztvevő tanúsított partnereinknek ezúton is köszönjük szíves közreműködésüket a hatósági vizsgálat folyamán nyújtott segítségükért!

Szervezetünk akkreditációjának részleteit az érdeklődők a Nemzeti Akkreditáló Hatóság honlapján, az alábbi linken érhetik el.

Amennyiben szervezetének akkreditált tanúsítási szolgáltatásokra lenne szüksége, keresse kollégáinkat bizalommal elérhetőségeinken.