Elköltöztünk, új tanúsítási központ a CERT Tanúsító Zrt.-nél

A CERT Tanúsító Zrt. vezetősége 2017-ben döntött az irodafejlesztésről. Az elmúlt években több lehetőséget megvizsgálva arra jutottunk, hogy a megnövekedett megrendelői igényeket kiszolgálva, az oktatási rendszerünket saját oktató teremmel, növekvő létszámunkat további irodák kialakításával kell fejlesztenünk. Ennek a döntésnek megfelelően kerestük a lehetőségeket, hogy új, zöldmezős beruházás keretében építsük fel 100m2 meghaladó alapterületű irodánkat, ahol elsődleges szempont volt egy 12 főt befogadó oktatóterem kialakítása. 2018 év végén találtuk meg a megfelelő helyet és a megfelelő partnert új irodánk kivitelezéséhez. A hely kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a hallgatók, látogatók megfelelően parkolni is tudjanak itt tartózkodásuk alatt.

A tervezés, majd az azt követő kivitelezés 2019 év elejétől foglalta el sok időnket. A működőképesség fenntartása mellett napi szinten menedzseltük a kivitelezés folyamatot, felügyeltük az építést, választottuk ki a kivitelezéshez használt technológiát, anyagokat. A kivitelezés 2019 szeptemberében ért finisébe, megtörtént az építésügyi hatóság részéről a műszaki átvétel, majd folytatódott a kivitelezés a tetőtéri irodák kialakításával az irodák bútorozásával a munkahelyek berendezésével. Az új munkahelyek kialakításával párhuzamosan növeltük létszámunkat, korszerűsítettük meglévő számítógépes hálózati rendszerünket, számítástechnikai eszközparkunkat és fejlesztettük tovább környezetünket, zöld területeinket

A szervezet tanúsítási központja minden igényt kielégítő szolgáltatást tud nyújtani az eddigi oktatási feladatok továbbfejlesztéséhez és magas színvonalú oktatási feladatok végrehajtásához. Jövendőbeli hallgatóink szünetekben kertünkben töltődhetnek fel, illetve teakonyhánkban gondoskodhatunk hallgatóink, kollegáink, kiszolgálásáról.

A létesítmény első emeletén irodák kerültek kialakításra, melyekben a tanúsítási folyamatokhoz kapcsolódó tevékenységek kerülnek elvégzésre, a tetőtéri irodákban az oktatásszervezéséhez kapcsolódó tevékenységek folynak. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a megnövekedett igényeket megfelelő színvonalon tudjuk kielégíteni.

Tevékenységünket hivatalosan 2020. január 16-ától látjuk el a Pécs, Százszorszép utca 18/3 alatti tanúsítási központban, ahol változatlan nyitva tartással várjuk kedves érdeklődő, és meglévő ügyfeleinket, hallgatóinkat.

up