Ismét ösztöndíjasokat avatott a Farkas Ferenc Ösztöndíj Kuratóriuma

Immáron harmadik alkalommal – 2019. október 16.-án – került átadásra ünnepélyes keretek között a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a Farkas Ferenc ösztöndíj.

Tisztelegve Professzor Úr munkássága előtt, 2016-ban - civil kezdeményezésre - ösztöndíj került létrehozásra, melynek célja a tehetséges, kiemelkedő tanulmányi és szakmai-tudományos eredményeket elérő hallgatók támogatása.

Az ösztöndíj-pályázat kuratóriuma a beérkezett nyolc pályamunkából Cserna Benjamin hallgató pályamunkáját értékelte a legkiemelkedőbb színvonalúnak. Cserna Benjamin a kuratórium elnöksége és a meghívott vendégek előtt bemutatta pályamunkájának lényeges pontjait és vállalásait az ösztöndíjhoz kapcsolódó kutatások területein.

A díjátadó ünnepségen, a tavalyi oktatói ösztöndíj nyertese Dr. Balogh Gábor egyetemi adjunktus, a CERT Tanúsító Zrt. Szakmai Felügyelő Testületének tagja is beszámolt az elmúlt évben elért eredményeiről, az ösztöndíjhoz kapcsolódó teljesítéseiről.

A CERT Tanúsító Zrt. ezúton is köszöni Dr. Farkas Ferencné tanárnőnek, Dr. Balogh Gábor tanár úrnak a meghívást a díjátadó ünnepségre. Gratulálunk, és további sikereket kívánunk a pályázó és nyertes hallgatóknak, illetve további sikeres munkát és jó egészséget kívánunk a Kuratórium tagjainak.

up