Kollégáink részvétele Szerbia első digitális farmjának megnyitóján

A CERT Tanúsító Zrt. számára különösen fontos, hogy nemzetközi kapcsolatain illetve következetesen végzett tanúsítási és oktatási tevékenységén keresztül elősegíthesse a Közép-kelet-európai régió gazdaságának fejlődését.

Ügyfelünk, a KRIVAJA D.O.O. meghívására kollégáink részt vettek Szerbia első digitális farmjának megnyitóján, amelyet a szerb kormányfő – Ana Brnabić - nyitott meg 2018. március 20-án, több neves kormányzati és kutatás-fejlesztési szakértő társaságában. A rendezvényen beszédet mondott a KRIVAJA D.O.O. Igazgatója, Harmati István.

A bemutatón a farmon alkalmazásra kerülő legmodernebb precíziós mezőgazdasági technikákat is megtekinthették a résztvevők. A rendezvény remek lehetőséget biztosított a mezőgazdaság 21. századi jövőjéről gondolkozó szakemberek találkozására, eszmecseréjére.

Tanúsító szervezetünk a helyszínen bemutató standdal várta az érdeklődőket a mezőgazdasági és a kapcsolódó iparágak rendszertanúsítási lehetőségeivel kapcsolatban.

A CERT Tanúsító Zrt. ezúton is köszöni krivajai székhelyű partnerünk szíves meghívását, amelyet nagy örömmel fogadott és vett részt a bemutatón. A rendezvényen mutatkozott be Szekrény Anetta kollégánk, aki a jövőben Területi vezetőként segíti szerbiai partnereinkkel való kapcsolattartást.

Szakértőink szívesen rendelkezésére állnak a mezőgazdaság területén elérhető tanúsítási szolgáltatások, egyéb lehetőségek és a jogszabályi megfelelőség tekintetében elérhetőségeinken.

up