Kolléganőnk emlékére

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Kollégák!

Megrendülten és mély fájdalommal tesszük közzé, hogy kolléganőnk Juhász Judit a CERT Tanúsító Zrt. Auditcsoport vezetője, szeretett kollégánk, barátunk hosszan tartó betegségével szemben feladta a harcot. Akik ismerték, akik dolgoztak vele, tudják, hogy egy nagyszerű emberrel, egy kiváló kollégával, egy szerető baráttal lett kevesebb a világ. Kolléganőnkkel több, mint 20 éve tartó szakmai és baráti kapcsolatot tudhattunk magunk mögött.

Jutka 1952-ben született. Alap- és középfokú tanulmányait követően 1974-ben az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskola Építőipari Karán szerzett okleveles üzemmérnöki diplomát, mélyépítés szakon. Tudását frissítve 1988-ban a Miskolci Egyetem Bányamérnöki Karán gázszolgáltatási szakmérnökként diplomázott. Az irányítási rendszerekkel kapcsolatos tanúsítási tevékenységét a Magyar Szabványügyi Testületnél kezdte. Több építőipari nagyvállalat kötelékében dolgozott, tervezői, fő-építésvezetői, ügyvezető igazgatói, minőség-és, környezetirányítási vezetőként. Hosszú időt töltött az Általános Épülettervező Vállalatnál, a Fővárosi Gázműveknél, a Tigáz Zrt.-nél és az Innoterv Zrt.-nél. Vezető auditorként több hazai nagy hírű tanúsító szervezetnél és 2005-től velünk, a Pannon Tanúsító Kft.-nél, majd a CERT Tanúsító Zrt.-nél végzett irányítási rendszerekkel kapcsolatos auditori tevékenységet.

Családszerető ember volt, gondoskodó szülőként jelen volt felnőtt gyermekei életében is, támogatta unokáit. Bölcsessége, lényeglátása a kollégák gondolkodását, szakmai tevékenységét is sokban segítette. Nagyszerű szakember volt, nagyon sokat tanultunk tőle. Kitartása, fáradhatatlansága, mindig példaként áll előttünk.

A hosszú ideje tartó betegsége nem tudta megtörni akaraterejét, kitartását. Betegségétől szenvedve is elvégezte az elvállalt feladatát. Egészségi állapotáról nem akart tudomást venni, személyes beszélgetéseink kapcsán mindig megjegyezte: „Én nem vagyok beteg”.

Sokat elmond az ő életéről, hogy utolsó beszélgetésünk alkalmával is ő nyugtatott szavaival, mondván: „Nem szabad szomorúnak lenni”. És most sem tudunk mást mondani, mint akkor, hogy Neked könnyebb lesz, de hiányod az itt maradottaknak fog kimondhatatlanul fájni.

Kérünk minden kollégát, ügyfelet, aki ismerte, hogy március 01.-jén, Juhász Judit búcsúztatása napján gyújtson egy gyertyát kolléganőnk emlékére.

A családnak ezúton is őszinte részvétünket kívánjuk kifejezni a CERT Tanúsító Zrt. csapata nevében.

up