Megújuló követelmények – Jogszabály-változások, auditori tanfolyam

A folyamatosan változó jogszabályi környezet rendszeresen próba elé állítja a gazdálkodó szervezeteket. A jogszabályi megfelelőség elérése és fenntartása azonban az irányítási rendszereket működtető szervezetek számára tevékenységük alappillérjévé kell, hogy váljon, mely a tanúsított státuszuk fenntartásának is egyik alapfeltétele.

A CERT Tanúsító Zrt. hírlevélben kiküldött összefoglalójával igyekszik segíteni partnereit e kötelezettségek teljesítésében, mely 2017 első félévének legjelentősebb jogszabályainak kiadását, módosulásait tartalmazza.

Az összefoglaló tartalma kizárólag hírlevelünkre feliratkozott partnereink számára elérhető. Amennyiben a jövőben Ön is szeretne hasonló naprakész információkat kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom a hírlevélre!

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján a Nemzeti Akkreditáló Hatóság Társaságunknál lefolytatott akkreditációs eljárásában különös hangsúlyt fektetett a tanúsított partnerek felkészültségének értékelésére, melynek keretében kiemelten vizsgálta a belső auditot folytató személyek kompetenciáinak meglétét és ezek ellenőrzését.

A követelmények maradéktalan teljesítése érdekében – tekintettel a nagy érdeklődésre – szervezetünk belső auditori képzést fog szervezni 2017 szeptemberében, melyre szeretettel várjuk ügyfeleink munkatársait. A képzési lehetőségről a jövő hét folyamán bővebb tájékoztatást küldünk partnereinknek, e mellett a következő linken találnak további információt, illetve elérhetőségeinken személyesen is állunk rendelkezésükre.