Minőségirányítási igazgatónk részvétele és sikere a 25. nemzetközi GASI konferencián

Hohmann Balázs, szervezetünk minőségirányítási igazgatója, 2016. május 27-én felkért előadóként részt vett a GASI (Global Awareness Society International) nemzetközi szervezet évente megrendezésre kerülő, Budapesten tartott tudományos konferenciáján.

A CERT Tanúsító Zrt. számára kiemelten fontos, hogy tevékenységét a társadalmi felelősségvállalás jegyében végezze, működése során figyelmet fordítson környezete és a tevékenysége által érintett közösségek megtartására, védelmére.

Szervezetünk ezért különösen büszke azokra az alkalmakra, amikor munkatársaink e küldetés jegyében eljárva hozzájárulhatnak a társadalom és a tudományos-szakmai élet fejlődéséhez.

A Global Awareness Society International (GASI) nemzetközi szervezet legfőbb tevékenységi területe a globális kihívások nemzetközi, interdiszciplináris megoldási lehetőségeinek keresése és a globális tudatosság egyes aspektusainak nyomon követése, elemzése.

A szervezet minden évben más helyszínen rendezi meg tudományos konferenciáját, amelyre a világ majd minden kontinenséről érkeznek nemzetközileg elismert kutatók és szakértők.

Az idei konferencia Budapesten került megtartásra, „Growing Up in a Globalized World” címmel, mely egyszerre jelképezte a globalizáció hatásai által átszőtt világban felnövekvő gyermekek és az ugyanebben a környezetben tevékenységüket megkezdő vállalkozásokat is.

Balázs, a konferencián „Age of Responsibility: The Level of Awareness from a Hungarian and Global Perspective” (A felelősség kora: a tudatosság szintje magyarorországi és globális perspektívából) címmel tartott beszédet a szervezőbizottság felkérésére.

Előadásában átfogóan jellemezte a hazai környezetvédelem és környezettudatosság állapotát, ennek viszonyát a globális kihívásokhoz, bemutatva az általa vezetett szervezet (Tudatosan a Környezetünkért Egyesület) fél évtizedes, környezeti neveléssel kapcsolatos munkáját és eredményeit.

Az előadás sikerére tekintettel Balázs meghívást kapott a szervezet következő évi, Kubában tartandó konferenciájára előadóként, s további megkereséseket az Egyesült Államokból, valamint Németországból.
Mi pedig ezúton is gratulálunk Balázsnak, és további eredményes munkát kívánunk neki!

        

up