Minőségirányítási igazgatónk sikere a Magyar Templeton Programban

A CERT Tanúsító Zrt. számára kiemelt fontosságú, hogy magas szinten képzett és tapasztalt szakemberekkel biztosítsa tevékenysége színvonalát. Kollégáink számos üzleti, szakmai és tudományos eredményt érték el az utóbbi években – sikereik közös értékek, hiszen e sokrétű tapasztalatoknak köszönhetően az Önök vállalkozása is biztonságban tudhatja tanúsítását, joggal bízhat tanúsító szervezetünk szakmai tudásában és töretlen elkötelezettségében.

A 2015 októberétől kezdődő, közel féléves, háromfordulós, intelligencia-mérést és személyes interjút is magába foglaló beválogatási folyamat után kezdte meg működését az első Magyar Templeton Program.

Az úttörő kezdeményezés alapvető célja, hogy felkutassa és egy éven át személyre szabott tehetséggondozó programban részesítse a programba beválogatott 315 tehetséges fiatalt (Junior Templeton Fellow-t). A résztvevők a program segítségével egymás lehetőségeit és képességeit erősítve közös hálózatot hoznak létre, mely hosszútávon elősegítheti a hazai tudományos és gazdasági élet fellendülését.

Hohmann Balázs, szervezetünk minőségirányítási igazgatója – szakmai és a környezetvédelem, valamint az állam- és jogtudományok terén kifejtett tudományos tevékenysége alapján – a többlépcsős beválogatási folyamat sikeres teljesítése után meghívást kapott a Programba, így egyike lehet annak a 97 fiatalnak, akik korosztályában e különös figyelmet kiérdemelték.

Oklevelét a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében, a rendezvény hivatalos átadó ünnepségén, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének képviselőitől, és a magyarországi tehetségmozgalom megalapítójától, prof. dr. Csermely Pétertől vehette át, 2016. március 12-én.

A kiemelkedő megtiszteltetést jelentő kitüntetéshez a CERT Tanúsító Zrt. minden munkatársa ezúton is gratulál, és eredményes munkát kíván Balázsnak.

        

up