Részfolyamatokban rejtőzik az ördög – Cikksorozatunk második része a Dél-Dunántúli Gazdaság februári számában

Szervezetünk számára kiemelten fontos, hogy szakmai tevékenységünkkel, társadalmi felelősségvállalásunk keresztül hozzájáruljunk a magyar gazdaság fellendüléséhez – ebben a célkitűzésünkben hangsúlyos szerepet játszanak azok a szervezeti tagságaink, amellyel hozzájárulhatunk ismereteink átadásával egy tudásalapú társadalom kialakításához.

2016 októberében a CERT Tanúsító Zrt. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjává vált. Az együttműködés jegyében 5 részes cikksorozatot jelentetünk meg a Kamara által szerkesztett Dél-Dunántúli Gazdaság lapszámaiban, melyben a minőségirányítás aktuális, a piaci szereplők széles körét érintő témákat dolgozunk fel.

Sorozatunk második része a megújuló minőségirányítási szabvány, az MSZ EN ISO 9001:2015 újszerű követelményeivel, s a folyamatalapú megközelítés szerepével foglalkozik.

A cikk teljes tartalma elérhető az alábbi linken, a lapszám 32. oldalán.

A sorozat következő része a dokumentált információkra vonatkozó követelményekkel foglalkozik, s a Dél-Dunántúli Gazdaság márciusi számában kerül közzétételre. Ezúton is köszönjük a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának a lehetőséget, a minőségirányításra vonatkozó információk közzétételére.

Amennyiben kérdése, észrevétele merült fel a témába, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.

up