Ünnepélyes okirat átadás a Z Elektronika Kft. részére

Hosszú munkakapcsolatunkra tekintettel nagy örömünkre szolgál, hogy 2020. február 27.-én ünnepélyes keretek között átadhattuk a Z Elektronika Kft. részére a kibővített telephelyhez is kapcsolódó, az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működését tanúsító okiratunkat. A tanúsítványt Horváth Rózsa Projektigazgató kolléganőnk adta át.

A szervezet vezetőségével 17 éves munkakapcsolatra tekinthetünk vissza, a Z Elektronika Kft. 2015 óta rendelkezik a CERT Tanúsító Zrt. által kiállított tanúsító okirattal. A tanúsított szervezett az elmúlt 5 évben is nagy fejlődési utat járt be, alkalmazotti létszáma megsokszorozódott, tevékenységi területe kibővült, telephelyeinek száma, nagysága jelentősen megnövekedett. A jól működő minőségirányítási rendszer -a szervezet vezetősége által is deklarált módon- sokat segített a fejlődésben.

Az elért sikerekhez gratulálunk a szervezet vezetőjének, Dallos László úrnak, a szervezet Minőségirányítási vezetőjének, Serény Andrásnak, minden vezetőnek és minden dolgozónak.

Kollégáink nevében, a sikerek folytatásához további sok fejlesztési lehetőséget, üzleti partnert és a szervezet minden dolgozójának jó egészséget kívánunk.

 

Gratulálunk!

up