A megfelelő szabályozás a teljes élelmiszerlánc mentén nélkülözhetetlen.
Kiterjed az élelmiszer előállítókra, gyártókra, a szállítást, raktározást végző vállalkozásokra, az élelmiszer kereskedelemmel és vendéglátással foglalkozó szervezetekre egyaránt. Magában foglalja azokat a vállalkozásokat, melyek közvetve (csomagolóanyagokat-, tisztító-, fertőtlenítőszereket, berendezéseket, egyéb élelmiszerrel érintkező anyagokat előállító) vagy közvetlenül (a vendéglátó ipari tevékenységet folytatók, a szállítást, a raktározást, a forgalmazást végzők, az élelmiszergyártók, a kiskereskedők) részesei az élelmiszerláncnak. Tartalmazza a Magyar Élelmiszerkönyv által megfogalmazott követelményeket (HACCP).
A bevezetett, tanúsított, ellenőrzött rendszer elősegíti, hogy:
Növelje versenyelőnyét, biztonságos élelmiszereivel!
MIÉRT FONTOS A RENDSZER MŰKÖDÉSE, ÖN ÉS SZERVEZETE SZÁMÁRA?
Kérje ajánlatunkat!
Ajánlatkérésére 1 munkanapon belül válaszolunk!