Sikeresen lezajlott a CERT Tanúsító Zrt. belső auditori képzése

A CERT Tanúsító Zrt. 2018. október 03-05. között tartott auditori képzést a megújult ISO 19011:2018 szabvány és a minőség- (MSZ EN ISO 9001:2015) és környezetközpontú irányítási rendszerszabvány (MSZ EN ISO 14001:2015) követelményeihez kapcsolódóan, amelyet ez évben az audit folyamatának coaching-szemléletű megközelítésével és a megváltozott adatvédelmi követelmények ismertetésével egészítettünk ki.

Ezúton is köszönjük a kollégák aktív részvételét, értékes kérdéseit, amellyel hozzájárultak képzésünk szakmai színvonalának emeléséhez és az ismeretek elmélyítéséhez.

A CERT Tanúsító Zrt. büszke rá, hogy a képzés résztvevői 98,6%-ra minősítették előadóink felkészültségét és a további értékelt kategóriák (előadások színvonala; szemléltetés; képzés időtartama és gyakorlatiasság) mindegyike 90% felett teljesített. A visszajelzések alapján a jövőben tovább fogjuk fejleszteni képzéseinket.

A képzés eredményeként 16 kolléga szerzett belső auditori végzettséget, akiknek ezúton gratulálunk a képzés eredményes elvégzéséhez és sok sikert kívánunk további munkájuk során!

Lemaradt képzésünkről?

Jelentkezzen elérhetőségeinken vagy jelezze számunkra képzési igényét az alábbi űrlapon! Szervezetünk kiszervezett formában, kislétszámú csoportokban is biztosít képzéseket egyedi egyeztetés alapján.

Soron következő képzéseinkről az alábbi oldalon talál további információkat.