Ismét sikeres belső auditor képzés a CERT Tanúsító Zrt.-nél

A CERT Tanúsító Zrt. 2023. március 21-23. között belső auditori képzést szervezett saját ügyfelei körében. A képzés keretében ismét 14 kolléga kaphatott belső auditori oklevelet. Az auditor képzés az ISO 19011:2018 szabványkövetelményeihez igazodva a minőségirányítás (ISO 9001:2015) a környezetközpontú irányítás (ISO 14001:2015) és az információbiztonság irányítás (ISO/IEC 27001:2013) rendszerszabványokhoz kapcsolódó auditori tevékenységet foglalt magában.

Ezen képzések keretében a gyakorlati élet területeiről is ismereteket bővíthettek a hallgatók. Az előadások között gyakorlati információk hangzottak el az irányítási rendszerek kockázati megközelítéséről és az ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer gyakorlati megközelítéséről.

Köszönjük kollégáknak a színvonalas előadásokat, nevesül Dr. Kovač Tímeának az auditori tevékenységhez kapcsolódó, Gyöngyös Andreának a környezetközpontú irányítási rendszerekhez, Ficsor Elődnek a munkavédelem kérdésköréhez és Gertner Zoltánnak az információbiztonsághoz kapcsolódó előadását.

Köszönjük a résztvevőknek, akiknek ezúton is gratulálunk a képzés sikeres elvégzéséhez, sok sikert és egészséget kívánunk további munkájukhoz.

Lemaradt képzésünkről?

Jelentkezzen elérhetőségeinken vagy jelezze számunkra képzési igényét az alábbi űrlapon! Szervezetünk kiszervezett formában, kislétszámú csoportokban is biztosít képzéseket egyedi egyeztetés alapján.