Jubileumi Oklevél

A CERT Tanúsító Zrt. Tanúsító Bizottsága 2021 évtől új díjat kíván kiadni jubileumi oklevél formájában. A díj 10, 15 és 20 év tanúsított irányítási rendszer működtetése alapján kerül odaítélésre. 2021 évben előreláthatólag 2 db 20 éves, 10 db 15 éves és 4 db 10 éves okirat kerül kiadásra. 3 oklevél átadása történt meg eddig.

A CERT Tanúsító Zrt. Tanúsítási Bizottsága 20 éves jubileumi oklevelet adott át a Háló és Vasszerelő Kft. vezetésének, ahol sajnos már a szervezet egykori ügyvezetője Harmat Sándor úr nem tudott részt venni.

A CERT Tanúsító Zrt. Tanúsítási Bizottsága 15 éves jubileumi oklevelet adott át a DUO-CNC Kft. vezetőségének Dobos Ildikó és Dobos Dénes ügyvezetőknek illetve a Melio Start Kft. vezetőjének, Horváth László ügyvezetőnek.

A Melio Start Kft. jubileumi oklevelének átadása ünnepélyes keretek között történt meg 2021. június 25.-én  a szervezet fennállásának 30. évét megünnepelve.  Az oklevelet kapott ügyfeleknek, a szervezetek dolgozóinak ezúton is kívánunk további sok sikeres esztendőt, jó egészséget és köszönjük az eddigi együttműködést, megtisztelő bizalmukat.

,