Kollégánk részvétele a varsói Nemzetközi Összehasonlító Jogi Konferencián

A CERT Tanúsító Zrt. számára kiemelten fontos, hogy tevékenységét a társadalmi felelősségvállalás jegyében végezze. Szervezetünk ezért különösen büszke azokra az alkalmakra, amikor munkatársaink e küldetés jegyében eljárva hozzájárulhatnak a társadalom és a tudományos-szakmai élet fejlődéséhez.

Kollégánk, dr. Hohmann Balázs 2018. június 15-én, Varsóban tartott tudományos előadást az Uniwersytet SWPS által szervezett 8. Nemzetközi Összehasonlító Jogi Konferencián, amelynek központi témája a technológia és a jogtudomány egymás melletti fejlődése volt.

Balázs a konferencián „The role and the results of application of e-governance services in the transparency of administrative procedures of Central-Europe countries” (Az e-governance szolgáltatások alkalmazásának szerepe és eredményei a közép-európai országok hatósági eljárásainak átláthatóságában) címmel tartott előadást. Előadásának keretében beszámolt kutatási eredményeiről, a hatósági eljárásokat segítő infokommunikációs szolgáltatások helyzetéről - a hazánkat is magába foglaló régióra vonatkozó tapasztalatok alapján.

Balázs az előadás sikerére tekintettel meghívást kapott egy olaszországi konferenciára előadóként.

Szakemberünk szívesen áll rendelkezésükre a jogi megfelelőséget érintő témakörök tekintetében.

Keressen minket elérhetőségeinken!