Szükséges-e a sok papír? – Cikksorozatunk harmadik része a Dél-Dunántúli Gazdaság márciusi számában

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával való együttműködés jegyében 5 részes cikksorozatot jelentetünk meg a Kamara által szerkesztett Dél-Dunántúli Gazdaság lapszámaiban, melyben a minőségirányítás aktuális, a piaci szereplők széles körét érintő témákat dolgozunk fel.

Sorozatunk harmadik része a megújult minőségirányítási rendszerszabvány, az MSZ EN ISO 9001:2015 dokumentált információkra vonatkozó követelményeivel foglalkozik.

A dokumentált információ - mint a szabvány újonnan alkalmazott fogalma - szemléletbeli változást hozott a szervezet által kezelt információk létrehozásának, kezelésének és felügyeletének terén, s így a szabványt alkalmazók számára nagyobb mozgásteret enged a dokumentációra vonatkozó követelmények teljesítése során.

A cikk teljes tartalma elérhető az alábbi linken, a lapszám 31. oldalán.

A sorozat következő része a változásmenedzsment fontosságával, a változásokra való hatékony reagálás témájával foglalkozik, s a Dél-Dunántúli Gazdaság áprilisi számában kerül közzétételre.

Ezúton is köszönjük a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának a lehetőséget, a minőségirányításra vonatkozó információk közzétételére.

Amennyiben kérdése, észrevétele merült fel a témába, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken.